قطعا responsive بودن امروزه یکی از الزامات هر وبسایت محسوب میشه. چون بخش عمده کاربران وبسایت، از طریق موبایل وارد اقدام به بازدید صفحات می کنند. Bootstrap یکی از محبوب ترین و ساده ترین فریم ورک های طراحی Responsive قالب محسوب میشه.
در ابتدای دوره، به معرفی فریم ورک Bootstrap پرداختم. در مورد دلیل محبوبیت و پیدایش این سیستم صحبت کردم و مفاهیم کلی برای شروع کار با این سیستم رو توضیح دادم.
گرید بندی در حقیقت یکی از مهم ترین بخش های طراحی یک قالب هست. اگه گرید بندی رو به خوبی بلد نباشید اسکلت درستی برای وبسایت نمی تونید تشکیل بدید. در این قسمت گرید بندی رو به صورت خیلی ساده و سریع دادم.
در تکمیل قسمت قبل، ادامه دستورات مربوط به گریدبندی رو توضیح دادم. در پایان این قسمت شما ساختار کلی چیدمان و اسکلت وبسایت در Bootstrap رو یاد خواهید گرفت.
Component ها ابزارهای آماده ای هستند که از قبل طراحی شدند و سرعت کار شما رو در طراحی قالب بسیار بالا خواهند برد. این ابزارها شامل دکمه، انواع منو، انواع لیست و آیتم های زیبای دیگری هستند که می تونید تو صفحات ازشون استفاده کنید.
اسلایدرها ابزارهای بسیار جذابی هستند که می تونید تبلیغات و یا تصاویر جذاب رو به صورت متحرک داخل اون ها قرار بدید. Bootstrap یک مدل اسلایدر چرخشی ساده و زیبا داره که به صورت پیشفرض بدون اضافه کردن فایل ها و پلاگین های خارجی می تونید ازش استفاده کنید.
یکی از مورد علاقه ترین ابزارهای من Modal هست. Modal به شما کمک می کنه خیلی سریع و راحت لایت باکس داخل وبسایت خودتون بسازید. داخل این لایت باکس ها می تونید انواع فرم، اطلاعیه و هر چیز دیگه ای قرار بدید.
عناوین، پاراگراف ها و لیست ها تایپوگرافی سایت رو تشکیل میدن. دقت و نظم تو تایپوگرافی بسیار مهمه. Bootstrap یک سری استایل اولیه و منظم برای تایپوگرافی ارائه میده که تو این قسمت در موردشون صحبت کردم.
تو این قسمت در مورد یک سری استایل مهم و کاربردی حرف زدم. این مجموعه دستورات به ما کمک می کنند که حجم کدنویسی مون خیلی کمتر بشه و البته سرعت کارمون رو هم به شدت بالا خواهند برد.